Metal Kutu İçerisinde Antep Fıstıklı- Krokanlı Çikolata ELLA0004027

1.550 TL
Stok Kodu ELLA0004027
Barkod 869MDLMDLELLA0004027
Stok Durumu Stoklarımızda
Tahmini Kargolama Süresi 1-3 gün
Koruyucu Madde İçermez
  • Ürün Açıklaması
  • Saklama Koşulları
Net Ağırlık Kutu Ölçüleri Çeşit
 
420 Gr +/- %5 21,5*21,5*4 Cm  Sütlü
 

 

Ürün İçeriği;Metal Ella Baskılı Kutu İçerisinde 25 Adet Antep Fıstıklı Krokanlı Çikolata Bulunmaktadır.

Alerjen Uyarısı:Fındık, Badem ve A.Fıstık İçerir. İz Miktarda Susam, Yerfıstığı, Ceviz ve Gluten İçerebilir.

Mamüllerimizin Hiçbirinde Alkol, Domuz Yağı ve Katkıları Yoktur

Ürünle ilgili daha detaylı bilgi için Whatsapp iletişim hattından bize ulaşabilirsiniz.

 


 

Kargo ve Teslimat Bilgileri;

Siparişiniz bize ulaştıktan 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. 

Cumartesi - Pazar verilen siparişler devam eden ilk iş günü içerisinde kargoya verilir.

Aynı gün teslimat seçeneğimiz maalesef yoktur.

Siparişiniz kargoya verildikten sonra teslimat süresi, seçilen şehre göre 1 ile 3 iş günü sürmektedir.

Ürünün taşınması ve saklanması sırasında sıcaklıkta aşırı değişimlerden kaçının. Ürünün 22°C üzerindeki sıcaklıklara uzun süre maruz kalması, tadına ve yapısına zarar verebilir.

 

Çikolatalarınızı keskin kokulu ürünlerden (peynir, parfüm veya baharat vb.) uzakta saklayın, bu ürünler tadını etkileyebilir.

 

Ella Çikolata Evi ürünlerinin serin (18°-22°C) ve kuru bir yerde saklanmasını öneriyoruz. 16°C altındaki sıcaklıklar, ürünün kalitesini bozmaz, fakat içindekilerden aldığınız tat ve kokuyu azaltabilir.Ürünlerin lezzetini değiştirebileceği için; Ella Çikolata soğukta tutulmalarını önermemektedir. Elverişsiz hava şartları nedeniyle ürünü buzdolabında saklamanız gerekirse, hava geçirmeyen bir kaba koymanız önerilir.

 

Lütfen ürünü ısı kaynaklarından (fırınlar, tost makineleri, ızgaralar, yazarkasalar, buzdolapları, sıcak hava, radyatörler) ve doğrudan güneş ışığından (pencereler, halojen spot ışıklar) uzakta saklayın. Ürünün bu şartlara maruz kaldığı süreye bağlı olarak, kalitesi etkilenebilir.

 

Ürünün %60'ı geçen nem miktarına maruz kalmasından kaçınılması önerilir; %60'ı geçen nem, ürünün görünümünü ve tadını değiştirebilir.